Overzicht

Inschrijving 9e JNVE-congres geopend

  • 26 september 2023

Het negende JNVE-congres vindt plaats op 28 en 29 september in het Crowne Plaza hotel in Utrecht en het programma is inmiddels bijna compleet.

Begin juli is de inschrijving voor het congres geopend voor alle promovendi, arts-assistenten en wetenschapsstudenten met ambities in de endocrinologie en andere endocrinologie-georiënteerde wetenschappers die vroeg in hun carrière zitten. De JNVE nodigt hen van harte uit om deel te nemen aan het congres en een abstract in te sturen. De deadline voor inschrijving en het indienen van een abstract is 1 september 2023. Het programma bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van nationale sprekers, die de JNVE met trots aankondigt: dr. Dirk-Jan Stenvers (Amsterdam UMC), prof. dr. Eelco de Koning (LUMC), prof. dr. Erica van den Akker (Erasmus MC), dr. Mariëtte Boon (LUMC en Erasmus MC). Daarnaast zijn er verschillende workshops en zullen deelnemers de kans krijgen hun werk te presenteren. Daarmee belooft het negende JNVE-congres een zeer interessante en diverse editie te worden. De ingestuurde abstracts en bijhorende presentaties zullen strijden om de felbegeerde ‘JNVE Award’ voor de beste spreker.

Inschrijven voor het negende JNVE-congres kan via: https://congres.nve.nl
En houd ook de LinkedInpagina van de JNVE goed in de gaten voor alle laatste nieuwtjes en updates omtrent het congres: https://www.linkedin.com/groups/8726114/
De JNVE maakt zich op voor een gezellig en interactief congres en hoopt op een hoge opkomst.

Contact: jnve@nve.nl